[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index]

Re: [FreeType] bug with !ASCII



On Wed, 6 Mar 2002, Pawel Rozanski wrote:
> On Mon, 4 Mar 2002 21:21:06 +0100
> Cyrille Chepelov <cyrille@chepelov.org> wrote:
> 
>> Lars,
>> 
>> when I attempt to display a text with the following (latin9) string:
>> 
>> test avec des ¤ et des ŕ et des č
>> et des ö 
>> 
>> I get the PNG attached here (I added the bounding boxes; it looks like
>> it's too big).  Also, the cursor is behaving strangely, it seems that
>> for each non-ASCII character, two characters are counted. This certainly
>> hints me towards a problem with UTF-8 handling...
> Hmm, I have this problem even with standard encoding. I suppose problem
> is connected with unicode. I can't disable it (--disable-unicode makes
> 'undefined reference' to unicode errors in compile)

I see the --disable-unicode problems, they've appeared in the recent
autogen.sh.  While there are non-unicode versions of those functions,
they're not selected since UNICODE_WORK_IN_PROGRESS is defined (twice!).
Cyrille?

-Lars

-- 
Lars Clausen (http://shasta.cs.uiuc.edu/~lrclause)| HŚrdgrim of Numenor
"I do not agree with a word that you say, but I   |----------------------------
will defend to the death your right to say it."   | Where are we going, and
    --Evelyn Beatrice Hall paraphrasing Voltaire  | what's with the handbasket?


[Date Prev][Date Next]   [Thread Prev][Thread Next]   [Thread Index] [Date Index] [Author Index] Mail converted by Mofo Magic and the Flying D

 
All trademarks and copyrights are the property of their respective owners.

Other Directory Sites: SeekWonder | Directory Owners Forum

GuideSMACK